Kundeservice

Om bedriftstempel.no

Bedriftstempel.no eies og drives av Merk Alt AS. Vi selger stempler til private og bedrifter men vi selger også mange stempler til det offentlige som leger, bibliotek og institusjoner. 

Vi har over 10 års erfaring med netthandel og jobber hver dag med å forbedre rutiner slik at vi kan få din ordre ut så raskt som mulig. Våre stempler lages av de beste materialer og er derfor av meget god kvalitet. Våre stempler er svært holdbare og gir deg mye for pengene da stemplerne har en lang levetid og mange trykk.

For oss er det viktig at det er enklest mulig for deg å få bestilt det du skal ha. Vi tar derfor gjerne imot din stempelordre fra vår hjemmeside eller e-post. I spesielle tilfeller kan vi også ta imot din ordre over telefon på 477 06 109, men vi ønsker i størst mulig grad å motta ordre skriftlig av hensyn til korrektur.

Som kunde hos Bedriftstempel.no har du alltid 100 % fornøyd-garanti. Det betyr at du alltid er sikret på at du gjør en god handel hos oss. Legg merke til at 100 % fornøyd garani ikke gjelder ved skrivefeil eller andre trykkfeil hvor feilen ligger hos kunden. I slike tilfeller må du ta kontakt – så finner vi en løsning.

Ønsker du å ta kontakt med oss kan det gjøres via kontakt siden. 

Med vennlig hilsen

Alle oss hos
Merk Alt AS
Produksjonsveien 13
1618 Fredrikstad
Org. Nr. 994 545 361